Майже 7 тисяч учасників АТО звернулися за земельними ділянками на Львівщині

Для учасників АТО за програмою розроблення містобудівної документації у Львівській області на 2015 рік виготовляється 50 генеральних планів населених пунктів, які призначені для індивідуальної житлової забудови. На виконання цієї програми з обласного бюджету виділено 1200,00 тис. грн, ще 600 тис. грн виділили з міського бюджету Львова. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

За словами начальника управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА Володимира Лавріна, на сьогодні скеровано у 17 районів області субвенції місцевим бюджетам на розроблення містобудівної документації. На Львівщині майже 7 тисяч учасників АТО звернулися щодо виділення їм земельних ділянок. Зараз розробляються проекти землеустрою, 3750 військовослужбовців вже отримали позитивне рішення, - повідомив Володимир Лаврін. - Ця робота щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО проводитиметься і в наступному році".

Довідка:

В області станом на сьогодні земельними ділянками під індивідуальне житлове будівництво забезпечено 37 сімей загиблих учасників АТО. Житлом забезпечено 15 таких родин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: