На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, котрий вимагав гроші у студентів

У Самборі раніше судимий чоловік, погрожуючи студентам розправою, вимагав у них гроші. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

У Самбірський райвідділ міліції, 9 вересня, звернувся 18-річний студент одного з місцевих навчальних закладів. Хлопець повідомив, що незнайомий чоловік, погрожуючи фізичною розправою, вимагає у нього 500 гривень.

«За словами заявника, це сталось на початку навчального року, коли студенти з’їхались у Самбір. Проведеними слідчими діями ми встановили, що це не єдиний випадок вимагання грошей у них, просто раніше ніхто не звертався з заявою до міліції. Студенти просто боялися», - розповів начальник Самбірського міськвідділу міліції, майор міліції Василь Черепущак.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 31-річний раніше судимий мешканець одного з сіл Самбірського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.189 (вимагання) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, працівники міліції встановлюють причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: