У Львові стартує інформаційна кампанія щодо житлової реформи

Сьогодні у Сихівському районі стартує проект «Тут твій дім – будь господарем у нім!», що реалізується Інститутом міста спільно з Ресурсним центром розвитку ОСББ (ЛМР), за підтримки проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Метою проекту є підготовка мешканців мікрорайону Сихів до реформування житлової галузі, основою якого є передача повноважень управління житлом від органів місцевого самоврядування до власників квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирних будинках, а також підвищення рівня свідомості та відповідальності мешканців за утримання будівель у належному стані.

Планується, що в рамках проекту буде проведено низку зустрічей експертів Ресурсного центру розвитку ОСББ із мешканцями багатоповерхових будинків Сихова.

«Ідея проведення інформаційної кампанії виникла у наших партнерів з Ресурсного центру ОСББ міської ради. Інститут міста традиційно підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток руху ОСББ у Львові, тож ми, звичайно, погодилися об’єднати зусилля і спільно реалізувати ініціативу. Власне, від планів до реалізації інформаційної кампанії вдалося перейти, завдяки проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», який погодився фінансово підтримати ініціативу», – зазначає Назар Онуфрів, координатор проекту від Інституту міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: