У Львові відбудеться перший вечірній забіг-феєрія

10 вересня до Дня фізичної культури і спорту у Львові вперше відбудеться вечірній забіг-феєрія. Участь у забігу на 5 км візьмуть представники молоді вищих навчальних закладів, які змагатимуться за перемогу разом із фіналістками конкурсу краси «Міс Львів-2015». Дистанцію долатимуть понад 100 учасників, серед яких переможниця конкурсу Міс Львів – 2015 Мар’яна Скоринович. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Забіг стартуватиме о 20.00 год у Стрийському парку біля кінотеатру “Львів”. Протягом 40 хвилин учасникам доведеться подолати 3 кола дистанції загальною довжиною 5 км.

Перший вечірній забіг-феєрія організовується Львівським обласним відділенням комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із громадською ініціативою «Здорове місто». Мета заходу: розвиток масового спорту, популяризація та пропаганда бігових масових заходів, а також популяризація та пропаганда здорового способу життя.

Переможці та призери визначатимуться у двох категоріях: окремо серед жінок та чоловіків. Реєстрація учасників доступна за посиланням: http://goo.gl/forms/LY9qhnbFbu. Відео-запрошення на подію - https://youtu.be/ZKAsDVqs_UQ.

Контактна особа: Христина Паньків, тел. 097-999-25-63, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: