Кашубу затримали на хабарі (фото, відео)

Голову Державної служби зайнятості України Ярослава Кашубу затримали на хабарі. Про це у Фейсбуці пише Karp Dmitriy

"Ось вам і побороли корупцію на макро рівні, як рік тому заявив бойової кроль, який брав участь ще в Чеченській кампанії. Співробітники СБУ тільки що затримали на хабарі в особливо великих розмірах Главу Державної служби зайнятості України Кашубу Ярослава. Креатура Яценюка! Я став випадковим свідком даної затримання. СБУ спрацювала професійно, і слідчі ГПУ також поводилися в рамках КПК. Уміють же, коли хочуть", - написав Karp Dmitriy

"Кашуба в кайданках і гроші. Ось як безславно завершилась кар'єра великого реформатора Центру зайнятості. Респект СБУ!!!", - пише у Фейсбуці Дмитро Посипанко.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали на хабарі Голову Держслужби зайнятості (Центрального апарату)", - повідомляє прес-центр СБУ.

"Посадовець організував механізм отримання хабарів від учасників тендерних торгів, що проводила держслужба. У протиправних схемах він використовував підлеглих, які примушували підприємців сплачувати "данину" за перемогу в тендерах.

Співробітники спецслужби затримали посадовця у службовому автомобілі в центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тисячі гривень. Під час огляду машини правоохоронці додатково виявили велику суму грошей у іноземній та національній валютах, мисливську рушницю з набоями та інше.

Голова СБ України Василь Грицак, прибувши на місце затримання корупціонера, наголосив: "Затримання Голови Держслужби зайнятості є яскравим свідченням того, що СБУ працює незалежно від того, до якої політичної сили чи відомства належить корупціонер". За його словами, СБУ і надалі працюватиме над очищенням української влади від хабарників та корупціонерів. "Я думаю сьогоднішній випадок заставить задуматися тих, хто хоче заробляти гроші злочинним шляхом", – підкреслив Василь Грицак.

Для встановлення всіх епізодів отримання хабарів Головою Держслужби зайнятості тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 та ч. 3 ст. 28 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, Кашуба свого часу був заступником голови Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: