На Львівщині триває проект з імунопрофілактики

На Львівщині триває спільний проект Юнісеф та Швейцарської агенції з розвитку "Ефективне консультування з імунопрофілактики" для медичних працівників області. Проект дає можливість відновити довіру до імунізації серед медичних працівників, покращити обізнаність медиків з питань імунопрофілактики на сучасному етапі. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі департаменту ОЗ ЛОДА.

Впродовж 8-10 вересня 2015 року відбувався 4-й тренінг для медичних працівників лікувально-профілактичних закладів адміністративних територій області.

Відкрила захід заступник директора Департаменту ОЗ ЛОДА Ірина Микичак, яка наголосила на важливості проблем імунопрофілактики та епідситуації з поліомієліту. Впродовж 3-х днів розглядались актуальні питання захворювань, що керуються засобами імунопрофілактики, техніки введення імунобіологічних препаратів, особливості роботи кабінетів профілактичних щеплень, питання безпеки та ефективності вакцин, існуюча законодавча база в Україні щодо імунопрофілактики. Особлива увага приділялася епідситуації з поліомієліту в Україні. Спілкування відбувалось в режимі інтерактиву, з активною роботою всіх учасників тренінгу. На заході відпрацьовувалась техніка ефективного консультування з вирішенням ситуаційних задач. Разом з медиками Львівщини, свої знання удосконалювали колеги з Одеси, Житомира та Івано-Франківщини.

 

 

Прес-служба

Департаменту охорони

здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: