Львівські правоохоронці відправились у зону АТО

На схід України вирушив зведений загін працівників міліції Львівщини. У зоні АТО вони змінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться додому на відпочинок.

В дорогу правоохоронців проводжали заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк, начальник управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, родичі та товариші по службі.

У зоні АТО працівники міліції нестимуть службу по охороні громадського порядку, охороні об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, а також виконуватимуть інші накази керівництва операцією.

«Не забувайте, що львівські правоохоронці завжди користувались повагою у місцевих мешканців та високо оцінювались керівництвом АТО. І головне – повертайтесь додому неушкодженими», - звернувся до особового складу Сергій Маруняк.

Ротація працівників міліції Львівщини у зоні проведення АТО триває від початку проведення операції. За цей час на сході України загинули четверо правоохоронців Львівщини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: