У Львові обговорять проблеми роботи ДВК та підвищення якості списків виборців

23 вересня у прес-центрі ТРК "Львів" (вул. князя Романа, 6) відбудеться засідання за круглим столом на тему: "Проблеми роботи дільничних виборчих комісій та підвищення якості списків виборців на місцевих виборах-2015: фактори ризику та шляхи оптимізації". Як повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков, організовує захід Всеукраїнська громадська організація "Центр підтримки громадських ініціатив" в рамках роботи інформаційно-просвітницької кампанії "Кожен голос важливий". Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

"Під час засідання обговорять новації Закону України "Про місцеві вибори" та особливості роботи Державного реєстру виборців і дільничних виборчих комісій під час виборчої кампанії, - зазначив Федір Алєйніков. - Також розглянуть пропозиції щодо покращення роботи ДВК та посилення контролю над списками виборців суб’єктами виборчого процесу".

Окрім того, в рамках заходу відбудеться презентація експертного дослідження "Проблеми функціонування Державного реєстру виборців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: