Львівська залізниця сплатила мільярд 429 мільйонів гривень податків до бюджетів та фондів

Із загальної суми сплачених податків, 1 мільярд 429 мільйонів гривень, Львівська магістраль перерахувала до державного бюджету 492 мільйони гривень, 222 мільйони – до бюджетів органів місцевого самоврядування, а також 716 мільйонів у цільові фонди соціального страхування. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба залізниці.

Беручи до уваги високі показники, керівник Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у місті Львові МГУ ДФС Юрій Гринів нагородив грамотою начальника Львівської залізниці Богдана Піха за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Західного регіону, високий професіоналізм, сумлінну працю та багаторічне партнерство з державною фіскальною службою.

«Львівська залізниця за підсумками минулого року входить у трійку кращих платників податку, а цьогоріч приріст сплати податків до державного бюджету склав 300%. Сьогодні ми можемо прогнозувати, що за результатами року магістраль буде на першому місці як найкращий, найсумлінніший і найбільший за обсягом платник податків», — наголосив, вручаючи нагороду, Юрій Гринів.

«Львівська залізниця – найбільше підприємство на території Західної України, тому й один із найбільших платників податків. Наша магістраль протягом восьми місяців має приріст об’ємів перевезень до рівня минулого року на 14%, а це збільшення коштів, які ми одержали. Ця нагорода – відзнака усього великого колективу Львівської залізниці і я сподіваюся, що ми і надалі збережемо тенденцію збільшення об’ємів роботи, працюватимемо над зменшенням кількості порушень у питаннях безпеки руху, охорони праці і повністю забезпечимо виконання завдань та об’ємів роботи, які на нас покладені», – зазначив начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Довідково. Протягом січня-серпня 2014 року Львівська магістраль виплатила до бюджетів різного рівня та фондів соціального страхування 1 мільярд 18 мільйонів 12 тисяч гривень. Із загальної суми до державного бюджету перерахували 135 млн 203 тис гривень, до місцевих – 247 млн 567 тис гривень. Також залізниця виплатила 635 млн 242 тис гривень єдиного внеску до цільових фондів соціального страхування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: