Неймовірні масштабні моделі техніки на виставці «Lviv Scale Models Fest 2015»

19-20 вересня у Львові відбудеться четверта виставка - конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2015» в приміщенні Міжнародного аеропорту Львів. Години роботи виставки: субота, 19 вересня, 10.00-19.00 год; неділя, 20 вересня, 10.00-16.00 год. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

За словами організаторів, мета виставки - це популяризація технічної творчості серед дітей, молоді, дорослих, та пропаганда осмисленого, корисного дозвілля. Подібні виставки часто стають стартом для майбутніх конструкторів та інженерів, задають вектор на усе життя. Також виставка такої тематики є інструментом патріотичного виховання та стимулом для зацікавлення військово-технічною історією. А ще, виставка є місцем зустрічі та спілкування колег і однодумців, для яких моделювання та інтерес до історії розвитку техніки давно стали улюбленим хобі.

На виставці будуть представлені роботи авторів з України, Польщі, Литви та Білорусії. Будуть присутні як початківці-моделісти, так і досвідчені майстри з міжнародним визнанням.

Представлені моделі будуть оцінюватися в дев’яносто п’яти категоріях, в т.ч. 18 категорій для юніорів у двох вікових групах. Також будуть вручатися Гран-прі – приз глядацьких симпатій та спеціальні призи спонсорів та партнерів.

Відбудуться майстер-класи для початківців та давно практикуючих моделістів.

«Попередні виставки «Lviv Scale Models Fest» – були проведені з великим успіхом, збирали велику аудиторію відвідувачів. Вже традиційно, виставки викликають живе зацікавлення серед моделістів України та сусідніх країн, задають нові стандарти проведення таких виставок в Україні»,- додають організатори.

Стати учасником виставки може кожен моделіст. Для участі потрібно зареєструватися на сайті виставки www.modelfest.lviv.ua або на місці проведення у день відкриття до 11.00 год. Вхід глядачів на виставку безкоштовний.

Довідка

Виставка - конкурс «Lviv Scale Models Fest» - неприбутковий захід, організований з ініціативи львівських моделістів та Галицького історико-технічного товариства (ГАІТЕТ) за підтримки Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: