Ольга Давид стала заступником голови УНП

Рішення про участь Української народної партії у місцевих виборах прийняв з’їзд УНП 11 вересня 2015 року в Києві. Про це повідомила прес-служба партії.

Однак, як наголосив голова партії Олександр Клименко, розпорошуватися партія не буде, і висуватиме кандидатів до місцевих рад тільки у тих громадах, де партійні організації мають шанс не лише подолати передбачений законом  5 % бар’єр, а й захистити голоси своїх виборців. Одночасно, голова партій закликав присутніх будувати свої програми на основі загальноукраїнських партійних цілей, а саме – безпечне життя, підтримка малого і середнього підприємництва, демократичне управління, відродження нації та європейські цінності.

Про участь у місцевих виборах заявили більшість обласних організацій УНП, зокрема Київська, Івано-Франківська, Хмельницька, Миколаївська та ін.

З’їзд Української народної партії обрав Ольгу Давид заступником голови партії

Позачерговий з’їзд Української народної партії позбавив повноважень заступників голови УНП, а саме - Наталію Погожеву, Світлану Ніколіну, Тараса Пастуха та Сергія Солов’я. Одночасно заступником голови Української народної партії було обрано голову Львівської обласної організації УНП Ольгу Давид.

Ольга Давид, журналіст і юрист, експерт у питаннях інформаційної політики та відкритості судової влади,  є членом УНП з 2004 року, очолює ЛОО УНП з 2013 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: