У новому концертному сезоні "Віртуози Львова" представлять два проекти (відео)

Про це сьогодні 15 вересня під час прес-конференції розповіла диригент Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» Ірина Вакуліна, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами Ірини Вакуліної, Віртуози «Віртуози Львова», представить два концерти у рамках проекту «Інстирументальні прем’єри».

«20 вересня у проекті "Клапанна труба" оркестр з львівським трубачем Андрієм Наконечним презентуватиме на концерті відреставровану трубу рідкісного виду, яких в Україні налічується одиниці. У виконанні Андрія Наконечного прозвучить барокова музика Антона Кожелуха та Йозефа Гайдна. А вже наступний проект 23 вересня "Й. С. БАХ-330: скрипкові концерти з електробандурою" оркестр «Віртуози Львова» виконає зіскрипалем і композитором Кирилом Стеценком. Вперше у Львові буде зіграно всі скрипкові концерти Й. С. Баха у супроводі бандури, яка виконуватиме партію клавесина. У цій програмі електробандура звучатиме також як вібрафон, гітара, перкусійні інструменти та скретч-дошка. Спеціально для цього проекту Кирило Стеценко створив оригінальні обробки партит Й. С. Баха», - розповіла Ірина Вакуліна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: