До Львова з’їжджаються зірки з усього світу

Залишились лічені дні до феєричного відкриття нового циркового сезону у Львові! У цьому році ця подія стане надзвичайно гучною. Не лише тому що три місяці львів’яни не відвідували цирк, а й тому, що дирекція львівського цирку запросила в гості до нашого міста відомий цирк Чінізеллі, який привезе легендарних зірок - артистів, які здобули визнання у всьому світі. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба цирку Чінізеллі

Вже декілька днів зіркові гості прибувають до Львова. У цирку  набирає обертів підготовка до відкриття, йдуть репетиції,  біля стін цирку лунають звуки оркестру, режисери по світлу та звукорежисери готують обладнання.  І вже, 20 вересня о 12 годині на манежі Львівського державного цирку в променях софіт з’явиться інспектор манежу та пролунає довгоочікуване «Ми починаємо!» .

Нагадаємо, цирк Чінізеллі гастролює у Львівському державному цирку з 20 вересня по 25 жовтня. Назва «Сузір’я цирків світу» говорить сама за себе! Львів’яни побачать неперевершені виступи: Заслужених артистів України, найсильнішої людини світу - 29-разового рекордсмена книги Гіннесса, Зірок Національного цирку, Чемпіона Світу з жонглювання, легендарних клоунів сучасності з Лас-Вегасу, акробатів на турніках, неймовірно чарівних повітряних гімнастів, призерів міжнародних фестивалів циркового мистецтва. А також, вирушать у незабутню мандрівку до світу фауни: одночасно на манежі 7 тигрів та 5 левів, носухи, дикобрази, єноти, лисиці, песці, кози, вовки, кабани, фретки, щури, коти, собаки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: