"Варта-1" не хоче конфліктувати з поліцією Львова, але не виходить, - Зінкевич

«Я не хочу конфліктувати зі львівською поліцією, а навпаки – хочу підтримувати нашу співпрацю, але поліцейські думають, що я бажаю виконувати їхню роботу, але я цього не потребую, я просто їм допомагаю», - повідомив кореспонденту Дивись.Інфо Ігор Зінкевич з ГО «Варта-1».

Ігор Зінкевич також повідомив, що нова поліція і в Києві присвоює собі напрацювання активістів «Варта1». «Наші активісти поверталися зі Щастя і в Києві допомогли поліції затримати таксиста-порушника. Втім чомусь київська поліція також не вказала, що хлопці саме з "Варти-1" затримали зловмисника. Ми вже готуємо відеопідтвердження того і воно скоро з’явиться в Інтернеті», - каже І. Зінкевич.

Ігор Зінкевич також повідомив, що "Варта-1", як звичайна громада, має право допомагати правоохоронним органам, якщо бачить несправедливість – "ми сповіщаємо, ми інформуємо". "Зараз ми цього не бачимо з боку поліції, сподіваємось, що прес-центр змінить цю ситуацію», - каже очільник.

У "Варті-1" також повідомили, що головний патрульний Львова Юрій Зозуля ще не пропонував співпраці громадським активістам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: