У Львові розпочався Форум громадських організацій

Форум громадських організацій у Львові триватиме 18-19 вересня. Серед учасників - близько 60 різних громадських організацій. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Учасники Форуму працюватимуть у воркшопах у 6 напрямках: мобільність, освіта і спорт, культура і ЗМІ, екологія і захист тварин, розвиток міста (урбаністика), захист прав людини і розвиток громадського суспільства.

Цьогорічний Форум повинен стати комунікаційною платформою для представників громадських організацій. У форматі заходу - тематичні воркшопи і панельні дискусії, присвячені можливостям громадських організацій, історіям успіху від невеличких ініціатив, які переросли у великі всеукраїнські мережі. Буде презентовано також підручник пропроектного менеджменту, обговорюватимуть також механізми підтримки реалізації проектів, де учасники матимуть змогу поспілкуватися з експертами щодо різноманітних аспектів діяльності громадських організацій: від ресурсного забезпеченні і до реєстрації.

«До того у Львові вже відбувалися подібні заходи. Цього разу змінено формат. Мета цьогорічного Форуму - обговорити практичні механізми розбудови спроможності громадських організацій. Кожного разу з’являються нові можливості, але вони вимагають відповідальності. Однією з головних ідей цього Форуму - обговорити ці спроможності, запропонувати реальні механізми реалізації проекту та де можна знайти ресурсні центри. Форум розрахований для громадських організацій та ініціативних груп, для яких це буде корисний досвід обміну знаннями та досвідом. Будемо обговорювати тенденції, зміни до законодавства. Також передбачено роботу у форматі ворк-кафе, де будемо обговорювати проблеми та перспективи розвитку громадських організацій Також відбуватиметься опитування щодо подальшого впровадження проектів. На Форумі поєднано практичні частини та дискусії. Сподіваємося, що цей Форум стане початком співпраці громадських організацій та міської ради», - розповідає координатор Форуму Ярина Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: