У Львові вже вдруге проведуть Lviv Networking Event

24 вересня ГО «Клуб Ділових Людей» запрошує підприємців на Lviv Networking Event – захід, призначений для пошуку партнерів та клієнтів бізнесу. Попередній такий захід відбувався у липні і зібрав 73 учасники бізнесу. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

За планом нетворкінгу учасники в ігровій формі знайомляться, діляться пропозиціями щодо співпраці, знаходять партнерів, нові контакти та дізнаються багато цікавої інформації для ведення бізнесу. Під час попереднього нетворкінгу кожен з учасників отримав 5-10 нових корисних контактів для підприємницької діяльності.

У плані заходу:

09:00 - 10:00 реєстрація, кава-перерва

10:00 - 10:15 відкриття заходу, вітальні слова

10:15 - 12:00 SPEED BUSINESS NETWORKING

12:20 - 12:50 5-хвилинні презентації Клубу та партнерів

12:50 - 13:50 NETWORKING GAME

13:50 - 14:00 закриття заходу.

Деталі заходу за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1300.html

Контакти для акредитації журналістів: (097) 289-87-89 (Ірина Таран).

Довідка

Speed Business Networking – унікальна бізнес-гра Клубу Ділових Людей. За її умовами учасники займають місця за столами по шість людей. Протягом кількох хвилин вони знайомляться, діляться досвідом, налагоджують комунікацію. Після спеціального сигналу учасники пересідають і, відповідно, налагоджують комунікацію з іншими підприємцями. Це чудова можливість знайти партнерів, підрядників чи навіть клієнтів з мінімальними витратами часу та ресурсів.

Networking Game – ще одна цікава та корисна гра для налагодження контактів. За правилами всім учасникам роздають спеціальні форми з блоками «Мої запити», таблички «Хто допоміг мені» та «Кому допоміг я». Після того, коли учасники заповнили форму власних конкретних заходів, відбувається довільна комунікація і пошуки партнерів. У результаті учасники отримують контакти, які допоможуть у досягненні цілей бізнесу. Модератори допоможуть влаштувати комунікацію якнайефективнішою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: