Під час обшуку правоохоронці дивилися у кожен бюстгальтер, - Томенчук (відео)

Директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук прокоментував обшук, який проводився у нього в помешканні.

Про це повідомляє Дивись.інфо з посиланням на Фіртка.

Вчора зранку у соціальній мережі Фейсбук Богдан Томенчук повідомив, що в його домі проводять обшук. Франківські журналісти вирушили до помешкання директора Івано-Франківського РЦОЯО, щоб висловити підтримку, адже всередину будинку Томенчука не впустили навіть адвоката, інформує Фіртка з посиланням на Станіславське ТБ.

Також відомо й те, що обшук проводили п’ятеро правоохоронців зі столиці. Водночас обшукували квартиру сина Богдана Томенчука.

У правоохоронців була ухвала Печерського суду Києва на обшук. Вони намагалися знайти документи-докази, які б підтверджували втручання в систему ЗНО-2015. Та як повідомив слідчий журналістам Станіславського ТБ, нічого не вдалося знайти, а вказівка про обшук йшла згори.

Богдан Томенчук в ексклюзивному інтерв’ю журналістам Станіславського ТБ розказав подробиці вчорашнього обшуку, незважаючи на важкий день і самопочуття.

За словами чоловіка, правоохоронці прибули вдосвіта, на щастя, Богдан Томенчук встиг написати у Фейсбуці про те, що відбуватиметься в його домі. Сам Богдан каже, що не збирався впускати правоохоронців без адвоката, але вони настирливо наполягали, зазначаючи, що є поняті, котрі прибули разом з ними. Та чоловік вимагав, щоб до понятих приєдналися сусіди, вберігаючи, таким чином, себе та дружину від зайвих клопотів.

Директор Івано-Франківського РЦОЯО каже, що повідомив всіх для того, щоб знали всю правду, мовляв, “що я в кого вкрав, скільки…”.

Правоохоронці поводились, за словами Богдана Томенчука, “прискіпливо, але коректно, дивилися в усі закутки, в кожен бюстгальтер, під кожне простирадло”.

Як стало відомо, 21 липня 2015 року відбувся обшук у Центрі, де працює Богдан Томенчук.

“Мало хто знає, що в нашому Центрі 21 липня також був обшук.З восьмої години ранку до третьої години ночі 22 липня. Не знайшли НІЧОГО, але наші сервери, котрі працювали на всю Україну, вилучили.На них зберігалась і оброблялась інформація Українського ЦОЯО. Паролів доступу до неї ми НЕ МАЛИ, а відповідали тільки за захищеність і працездатність серверної системи…Система,тьфу-тьфу, працювала і жодного стороннього проникнення в процес обробки і зберігання інформації НЕ БУЛО…”, – написав Богдан Томенчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: