У Садового перед виборами знову обіцяють вирішити проблему із смородом (відео)

Про це 18 вересня під час зустрічі щодо приведення стоків промислових підприємств до вимог «правил приймання» стічних вод у міську каналізацію сказав заступник міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Володимира Шевчука, що причина неприємного запаху у Львові – комплексна. Сморід виникає через зношення каналізаційних колекторів, відсутності каналізації у дев’яти мікрорайонах міста – це 114 вулиць. У старій частині Львова багато дощоприймачів не працює – близько 1000 треба замінити. Також, за словами Шевчука, у Львові немає станції збору зливів.

«Ми схематично розділили Львів на чотири частини, де найбільше відчувається неприємний запах у повітрі: Сихів, Новий Львів; Кривчиці, Старознесенська; Липинського, Грінченка; Левандівка, Рясне, але головне привести стоки промислових підприємств до вимог правил приймання стічних вод у міську каналізацію. Адже одна з основних причин смороду у Львові - відходи великих підприємств Львова», - сказав Володимр Шевчук.

Також Володимир Шевчук додав, що цьогоріч завершується реконструкція каналізаційного колектору у Винниках.

Є й хороші новини, до 1 жовтня Винниківській колектор має запрацювати. Тоді Винники не матимуть забруднених стоками потічків та джерел, а близько 2500 мешканців зможуть підключитися до цього колектора і користуватися каналізацією. Також ми покращили ситуацію в с. Холодновідка. До кінця січня 2016 року роботи на каналізаційному колекторі там  будуть завершені. Окрім того, роботи нині ведуться на тракті Глинянському та  на вул. Брюховецькій», –  додав  Володимир Шевчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: