Марина Порошенко і «Місто професій» завітали до Тернополя (фото)

20 вересня «Місто професій» нарешті завітало до Тернополя. Саме тут у рамках всеукраїнського національного проекту, який реалізовується за підтримки дружини Президента України Марини Порошенко, зібралися соціально активні компанії-«роботодавці». Завдання перед ними стояло непросте. Адже потрібно не просто презентувати професію, а надати роботу юним працівникам.

Повідомляє Дивись.Інфо  з посиланням на Те-ньюз

У Тернополі проект працював за підтримки облдержадміністрації та її голови Степана Барни.
На вході до імпровізованого містечка (в Тернополі воно розташовувалося в парку імені Тараса Шевченка) кожна охоча дитина віком від двох до вісімнадцяти років отримувала паспорт і можливість «влаштуватися на роботу».

IMG_0345

Сумлінні та старанні юні «працівники» отримували заробітну плату за виконану роботу. Витратити зароблені гроші діти могли у крамниці солодощів та подарунків. Діти мали змогу спробувати себе у різних професіях: у Тернополі 38 «роботодавців» презентували професії пожежного, вчителя, кухаря, дизайнера, маляра тощо.

IMG_0411
Метою «Міста професій» є профорієнтаційна робота з дітьми усіх верств та вікових категорій. Він уже побував у Білій Церкві, Вінниці, Києві, Дніпропетровську, Черкасах, Хмельницькому. Загалом роботу «Міста професій» заплановано у 25 містах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: