Завтра у Львові розпочинається фестиваль аудіовізуального мистецтва

З 22 вересня по 13 жовтня вже вдруге у Львові буде проходити міжнародний Фестиваль аудіовізуального мистецтва «ТЕТРАМАТИКА» (перший фестиваль відбувся у жовтні 2013 р.), який присвячений аудіовізуальному та інтерактивному мистецтву, що зосереджується на взаємодії музики і зображення та на розкритті потенціалу застосування ІТ технологій в мистецьких творах. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

За словами організаторів, метою «ТЕТРАМАТИКИ» є пропагування розвитку мультимедійного та інтерактивного мистецтва, а також створення міжнародної фестивальної платформи як унікального середовища для обміну досвідом між митцями різних країн та лабораторії творчого процесу.

Цьогоріч на Фестивалі ТЕТРАМАТИКА відбудуться такі заходи: виступ знаної незалежної німецької електронної мистецької групи “blackhole-factory” (в рамках «Тижнів Німеччини в Україні»), мистецької формації KLEM Laboratorio (Більбао, Іспанія), Ujif_notfound (Київ), Юрка Булки та Артгрупи нурт (Львів). 1 жовтня в Львівському природничому музеї (за підтримки «Вроцлав – Європейська столиця культури 2016») відкриється виставка біо- та сайнс-арту з колекції Мистецького центру WRO (Вроцлав, Польща), 2 та 3 жовтня в Галереї “Дзиґа” і Галереї “Detenpyla” проекти львівських митців Аскольда Кучера, Юрка Вовкогона. 6 жовтня у Львівському Палаці Мистецтв буде представлено проект «¡WARNING!», який складається з творів українських та незалежних російських митців проти агресії та пропаганди, куратором якого є Яніна Пруденко. 7 жовтня – круглий стіл «Поза пропагандою». Окрім цього у програмі Фестивалю численні лекції, майстер-класи, дискусії та творчі зустрічі з митцями!

Організатор: ГО «Мистецьке об’єднання НУРТ».

Партнери:

Львівська Міська Рада, Львівська обласна державна адміністрація (Львівська обласна рада), Львівський палац мистецтв, Центр міської історії Центрально-Східної Європи, МО «Дзиґа», Галерея «Detenpyla», Кафедра композиції ЛНМА ім. М. В. Лисенка, Львівська організація Національної спілки композиторів України, Готель Екотель, Ресторація Атляс, Варіанти, ПупЗемлі

Іноземні партнери:

Вроцлав – Європейська столиця культури [Вроцлав, Польща], Мистецький центр WRO [Вроцлав, Польща], Посольство Федеративної Республіки Німеччина у Києві, The Etxepare Basque Institute [Іспанія], KLEM Laboratorio [Більбао, Іспанія]. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: