Львів’яни відзначили день батька

У суботу, 19 вересня, Християнська Євангельська Церква «Гефсиманія» та Соціально-просвітницька громадська організація «Майбутні Батьки України» провели урочистий захід – свято до Всенародного Дня Батька на площі біля пам’ятника Т. Шевченку. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Організатори урочистого заходу «Всенародний День Батька» (Християнська Євангельська Церква «Гефсиманія») були ініціаторами проведення першого в Україні Форуму (м. Львів, 27 березня 2007 р.) «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Участь в урочистому заході взяли представники влади, громадських організацій, священнослужителі різних християнських конфесій м. Львова. Відбулася міжконфесійна спільна молитва за батьків, чоловіків України та Львова.

Святкова музична частина: виступи музичних колективів, хорів від громадських організацій і церков м. Львова.

Під час музичної частини волонтери від церков та громадських організацій привітали чоловіків, батьків Львова, учасників АТО, даруючи пам’ятки-флаєри. Пам’ятка-флаєр несе інформацію про основні засади, характеристики доброго батька, яким повинен бути справжній чоловік.

«Це не просто відзначення свята Всенародного Дня Батька, це можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння для чоловіків, жінок і дітей важливості батька і батьківства в українській родині та відповідальності батька», - зазначають організатори

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: