У Львові зник київський банкір, а його авто знайшли згорілим

Розпочато досудове розслідування за фактом зникнення керівника одного із банків. Про це повідомила прес-служба прокуратура Львівської області.

Зокрема, 20 вересня поточного року до Сихівського райвідділу міліції м. Львова надійшла заява про зникнення 18 вересня мешканця м. Києва, який являється президентом одного із банків.

У цей же день, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Наразі встановлено, що вказаний громадянин 18 вересня перебував у справах в м. Львові, де зник безвісти. В подальшому, 20 вересня його автомобіль віднайшли обгорілим неподалік с. Раковець Пустомитівського району Львівської області.

На даний час, тривають невідкладні слідчі та пошукові дії. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Як повідомив у Фейсбуці головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв, йдеться про керівника банку "Аркада" Сергія Сущєва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: