Правоохоронці Львівщини викрили водія, який обкрадав свого роботодавця

Увечорі 21 вересня працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУ МВС України у Львівській області виявили і зафіксували на території Дрогобицького району факт привласнення чужого майна.

Правопорушення вчинив 41-річний водій автоцистерни, працівник одного із акціонерних товариств Львівщини. Заїхавши на огороджену територію приватного підприємства, він почав зливати дизельне пальне у ємності, що належать власнику цього об’єкту. Загалом приватному підприємцю водій незаконно відвантажив майже тонну солярки на загальну суму 15400 гривень.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Це правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: