Синютка збирає членів громадської ради

У четвер, 24 вересня, о 14.00 год. у Львівському палаці мистецтв (м. Львів, вул. Коперніка, 17) відбудеться засідання Громадської ради при Львівській облдержадміністрації.

Початок реєстрації о 13.00 год.

Порядок денний зборів:

  1. Інформація Голови Громадської ради при ЛОДА, Середи С. В., щодо організаційних питань, координації та співпраці з ЛОДА (доповідач Середа Василь Степанович – голова Громадської ради)
  2. Розгляд та затвердження проекту Орієнтовного плану роботи Громадської ради при ЛОДА на 2 півріччя 2015 р., та інші питання планування роботи Громадської ради при ЛОДА (доповідач Ковальчук Богдан Євтихійович- голова комісії інформаційної політики).
  3. Прийняття звернення до ЛОДА, щодо надання коштів та ресурсів, з числа тих, що виділяються ЛОДА на проекти громадського та суспільного значення, для забезпечення діяльності Громадської ради при ЛОДА (доповідач Секретар Бурик Мирослав Мирославович).
  4. Прийняття звернення до громадян виборців Львівщини, щодо Виборів в органи місцевого самоврядування в жовтні 2015 року (доповідач заступник голови ГР о. Гарат Іван Васильович).
  5. Різне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: