Як львівські поліцейські рятували кота

Львівські поліцейські врятували кота. Про це йдеться у дописі у Фейсбуці, передає Дивись Інфо

"Був в нічну зміну кумедний виклик. Я коротко, в двох словах. Хлопчина серед ночі через 102 викликав нас, оскільки почув, що в припаркованому авто пищить і плаче застрягле в підкапотному просторі кошеня, яке він самостійно протягом двох годин витягти не зміг.

Я лишаюся при тій думці, що неправильно на такі виклики поліцію скеровувати, але як вже маємо виклик, то мусимо відреагувати якнайкраще. Та, зрештою, хлопець і сам то розумів, бо й почав з вибачень - мовляв, розумію, що у вас є важливіші справи, але дуже шкода малечу, а що робити не знаю...

Хвилин сорок ми витратили щоб розрулити ситуацію якнайкраще. Далі привожу цитату з рапорта (сподіваюсь, за такий рапорт мене не поб'є керівництво, бо ж який виклик - такий і звіт). "Силами екіпажу патрульної поліції кошеня було виманено з підкапотного простору за допомогою спецзасобу "wiskas", встановлено його вік (близько 1,5 міс), стать (дівчинка), окрас теббі браун, та щасливо прилаштовано заявнику" (так, хлопець так перейнявся його долею, що забрав собі). Хеппі енд", - йдеться у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: