Ігор Дума та Микола Рогуцький долучилися до політичної партії «Наш край»

Наводити лад на Львівщині із політичною партією «НАШ КРАЙ» готові місцеві лідери-господарники. Саме тому до політичної сили долучилися львівські успішні підприємці Ігор Дума та Микола Рогуцький. Про це повідомила прес-служба ЛОО "НАШ КРАЙ".

2

Ігор Дума.

Президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту. Народився 15 жовтня 1951 року у Львові. Освіта вища. Академік Транспортної академії наук України, кандидат технічних наук, кавалер ордена «За заслуги» III-II ступенів, Заслужений працівник транспорту України.

Ігор Дума за кермом у будь-яку пору року і погоду — така вже у нього робота. Найважливішим та найціннішим досягненням свого життя вважає  люблячу родину. Разом з коханою дружиною Марією виховав двох доньок — Надію та Оксану.

Ігор Михайлович приєднався до партії «Наш край», щоб займатися тим, що вміє – розвитком рідного краю. Ігор Дума впевнений, що Україні потрібні  досвідчені люди справи, які своєю працею довели власну ефективність в рідних містах і селах.

2

Микола Рогуцький. 

Власник "Західноукраїнського автомобільного дому" (дилер "Мерседес" у регіоні), президент корпорації "Артор" (сільськогосподарські підприємства). Народився 26 березня 1961 у Львові. Освіта вища. Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Відомий меценат, керівник благодійної організації «Галицька ліга меценатів». Громадянин України.

Микола Богданович підтримує ідеологію партії «Наш край», адже переконаний, що розвиток рідного краю – це відповідальність місцевих лідерів-господарників. Микола Рогуцький йде на вибори не з обіцянками, а з конкретними справами. Вважає, що у владу йдуть не володіти, а наводити лад. Адже хто, як не підприємці, знають, як утвердити бізнес, який гарантував би нормальні заробітні плати. «Я позапартійний, фінансово ні від кого не залежний, зумів навести порядок у такій маленькій країні, як концерн "Артор", тому й хочу зробити щось конкретне для свого рідного краю. Пам'ятаю завжди слова мого батька, що коли я не буду допомагати людям, і мені ніхто ніколи не допоможе. Є можливість допомагати - я це й роблю».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: