Щоб вступити до нової поліції Івано-Франківщини треба заплатити 2000 доларів?

Серед певного кола громадян поширюються чутки, що за вступ до нової поліції Івано-Франківщини потрібно викласти 2000 доларів США. Прикарпатська міліція вирішила спростувати подібні чутки.

Повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на Станіславське.ТВ.

За роз’ясненням із цього приводу ми звернулися до куратора відбору до франківської патрульної поліції старшого інспектора відділу моніторингу та аналізу Київської поліції Дмитра Пріхніча.

“Кожний кандидат, складаючи тести, має особистий логін і пароль, що технічно не дозволяє втручання у коп’ютерну базу інших, сторонніх осіб. Це, що стосується першого етапу відбору тестових завдань. Тут чітко зрозуміло – є результат набраних балів, він або вищий, або нижчий, відповідно до критеріїв оцінювання. А за інші етапи відповідають і лікарі і викладачі і громадські діячі, тож і знання і стан здоров’я буде визначений і оцінений спеціалістами тому, фальсифікація взагалі неможлива”, – каже Дмитро.

Також Дмитро Пріхніча вказав, що вступна кампанія проводиться відкрито і прозоро, а чутки, імовірно, зумовлені високим конкурсом, адже на одне місце претендує 22 особи.

Варто зазначити, що вступною кампанією керує довірена особа з Києва, яка є гарантом чесності і прозорості набору патрульних поліцейських в м. Івано-Франківськ. Місцеві посадові особи не мають жодного відношення до набору, тому чутки, які розповсюджуються, розцінені як упередження корупційних проявів, а не як конкретні факти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: