Вихованці дитячих клубів Львова презентують новий мультфільм

Мультфільм створили вихованці Дитячих клубів Залізничного району. «Байку про той світ» діти презентуватимуть в понеділок, 28 вересня, в «Родинному клубі» (вул. Петлюри, 47). Першими його побачать однолітки з інших гуртків дитячих клубів. Крім представлення самого мультфільму, гуртківці «Арт-студії», які його намалювали й озвучили, поділяться з відвідувачами враженнями від створення анімації. Крім того, під час заходу відбудуться творчі майстер-класи, веселі ігри й, звісно, частування. Початок – 16.00 год. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

«Мультик створено в рамках проекту «Анімаційні канікули», який стартував ще у серпні в нашій «Арт-студії». Щоп'ятниці відбувалися окремі заняття, на яких діти дізнались історію мультфільмів, про відомих художників - мультиплікаторів, переглядали шедеври світової анімації і, безпосередньо, готували власний мультик. Й сьогодні наші вихованці презентуватимуть свою анімацію. З такої гарної нагоди організовуємо для дітей свято: з майстер-класами, забавами й частуванням. За сприятливої погоди, цього тижня хочемо зробити показ мультику для львів’ян – на відкритому просторі в парку», - розповіла Леся Білецька, директор Дитячих клубів Залізничного району.

«Це вже третій мультик, який створили вихованці Дитячих клубів. Раніше в Шевченківському районі діяла «школа анімації», результатом якої стали мультфільми «Ходить гарбуз по городу» й «Риби». Заняття під час реалізації таких проектів – вдале поєднання фантазування, навчання малювання й гри. Й дітям це дуже подобається. Тому школа анімації продовжуватиметься в інших гуртках – для дітей з різних куточків нашого міста», - зазначила Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР.

«В основі нашого мультика – історія, яку вигадали самі ж учасники проекту на основі прочитаних народних казок і новел. Діти промальовували кожного персонажа й фонові зображення, підбирали музику й озвучували мультфільм. В результаті спільної праці маленьких аніматорів з’явилася «Байка про той світ…», виконана методом перекладки», - додала Оксана Демків, координатор заходу «Анімаційні канікули», педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району.

Детальніше дізнатися про «Анімаційні канікули» можна в адміністрації Дитячих клубів Залізничного району за номером телефону 295-82-46.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: