Завтра у Львівському оперному театрі відбудеться благодійний концерт

У вівторок, 29 вересня, о 18.00 годині у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться благодійний концерт у межах щорічного благодійного заходу «Х Аукціон надій». Студенти сподіваються, що концерт об’єднає усіх, кому тема благодійності є близькою. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

Ведучим вечора буде відомий історик, львовознавець, радіоведучий Ігор Лильо. Саме від нього глядачі дізнаються нові факти про історію створення скульптури Ощадності. Адже на реставрацію цієї пам’ятки архітектури підуть всі гроші, зібрані за продаж квитків на концерт.

У програмі виступи: артистів балету Львівської опери, вокального колективу «Ва-банк», лауреатки всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів Анастасії Любєзної, ансамблю бального танцю «Грація», народного ансамблю бандуристів «Заспів» та інших.

Квитки можна придбати в Євчак Христини (тел. 063 2139014).

Довідка

«Аукціон надій» (https://www.facebook.com/aukcionnadij?ref=hl) – наймасштабніший щорічний благодійний захід, який проводять студенти Університету банківської справи. Зазвичай, лотами на Аукціоні виставляються речі авторитетних та впливових українців з галузей політики, економіки, культури, шоу-бізнесу, спорту тощо.

Мета цьогорічного - збір коштів для відновлення скульптурної композиції «Рільництво. Ощадність. Промисловість», що з 1891 року прикрашає Львівський музей етнографії та художнього промислу. Скульптуру, створену Леонідом Марконі, називають ще «львівською статуєю Свободи» через схожість зі знаменитою Статуєю Свободи у Нью-Йорку.

Цінна пам'ятка архітектури вже понад сто років не реставрувалася. За попередніми підрахунками вартість проекту становитиме близько 1000000 грн.

Аукціон проходитиме 30 жовтня у Музеї етнографії та художнього промислу (м.Львів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: