Правоохоронці перевірять законність приватизації майна, яке депутати винесли на останню сесію облради

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка звернувся у правоохоронні органи з проханням перевірити дотримання вимог законодавства щодо приватизації комунального майна, за що депутати проголосували на останній сесії Львівської облради. Зокрема, керівника області обурило, що фактично напередодні завершення своє каденції, депутати віддали на приватизацію значний перелік майна громади.

"Останнє засідання обласних обранців інакше, як сесією приватизації назвати не можу. Тому я переконаний, що тут повинні втрутитись обласна міліція та прокуратура, - наголосив під час понеділкової наради, 28 вересня, Олег Синютка. – Таке враження, що після сесії немає іншого життя. А депутати, користуючись можливістю, віддали у приватні руки все. А особливо приміщення, які розташовані у центральній частині Львова, як ті, що по вулиці Туган-Барановського та Винниченка".

Таку ініціативу керівника ОДА підтримав й голова Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації Степан Середа. Зокрема, відповідне офіційне звернення він також скерує до правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: