У Червонограді викрили церковного крадія

Працівники сектору карного розшуку Червоноградського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника, який вчинив низку крадіжок у церквах міста.

Так, 25 вересня до міськвідділу надійшло дві заяви про те, що невідома особа вночі 16 та 23 вересня викрала дві тачки  з території церкви «Християн віриЄвангелівської», чим завдала збитків на суму 2000 гривень.

Цього ж дня настоятель церкви Пресвятої Богородиці Владичиці повідомив, що хтось шляхом вільного доступу викрав із храму плетений килимок та гроші з підставки  для пожертв (майже 200 гривень).

Правоохоронці встановили, що крадіжки вчинив раніше судимий 48-річний місцевий житель, який зізнався у скоєному. Викрадене він продав місцевим мешканцям. Речові докази вилучили, встановлюється можлива причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зазначене діяння карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами Оксани Козачок помічника начальника Червоноградського МВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: