У Львові завершився міжнародний юнацький турнір з баскетболу

Упродовж 25 - 27 вересня 2015 року за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, федерації баскетболу Львівщини, Львівської обласної ДЮСШ, редакції газети «Високий замок» у місті Львові тривав XII міжнародний турнір з баскетболу серед дівчат та юнаків, пам’яті спортивного журналіста Ярослава Пастернака. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Цьогоріч до Львова приїхали юнацькі команди з Підкарпатського воєводства Польщі, з м. Бардейов зі Словаччини та українські команди з Рівного, Дрогобича, Львова.

Баскетбольні поєдинки відбувалися в кращих спортивних залах Львова: в Палаці спорту «Галичина» та спортивному комплексі НУ «Львівська політехніка».

Під час урочистої церемонії відкриття учасників змагань вітали: заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, президент федерації баскетболу Львівщини Ігор Савицький, член федерації баскетболу Польщі Збігнев Блажковськи, голова міського комітету спорту з Перемишля Збігнев Ружицькі; спортивний журналіст, багаторічний кореспондент «Високого Замку» Юрій Назаркевич; директор Львівської обласної ДЮСШ Мирослав Возний; син Ярослава Пастернака, також спортивний журналіст Богдан Пастернак та група підтримки БК «Львівська Політехніка».

Подвійну перемогу на цьому традиційному турнірі серед юнаків та дівчат святкували баскетболісти обласної ДЮСШ з м. Рівне.

Підсумкові результати XXII Міжнародного турніру з баскетболу серед дівчат і юнаків пам’яті Я.Пастернака

25-27.09.2015року, м. Львів

Юнаки:

  1. ОДЮСШ м. Рівне
  2. ОДЮСШ м. Львів
  3. Збірна Підкарпатського воєводства (Польща)
  4. ДЮСШ м. Дрогобич

Дівчата:

  1. ОДЮСШ м. Рівне
  2. ОДЮСШ м. Львів
  3. Збірна Підкарпатського воєводства (Польща)
  4. Збірна Бардейово (Словаччина)

Довідка:

Ярослав Іванович Пастернак (1958-2004) – український спортивний журналіст. Багатолітній керівник відділу спорту всеукраїнської газети «Високий замок». Цей відділ неодноразово визнавали найкращим в конкурсі, який проводила Асоціація спортивних журналістів у Львові. Був одним із найвідоміших спортивних журналістів Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: