У парку Знесіння створили соціально-екологічний проект

Міжнародна громадська організація «GLEN», регіональний ландшафтний парк «Знесіння», громадська організація «Аналітичний центр «За ЕКОрозвиток» у парку Знесіння створили соціально-екологічний проект «Park Znesinnya Vineyard & Urban Garden», аналогів якому немає в Україні.

Під час цього заходу львів’яни будуть прибирати область в південній частині парку Знесіння від надмірної рослинності та сміття. Метою проекту є підготувати місце для розвитку виноградарства та створення міського саду.

Організатори сподіваються, що в результаті його реалізації буде покращено санітарний стан ділянки, відкриється панорама міста з вершин пагорба, а також відродиться давня культура виноградарства.

Ми хочемо зробити парк таким, яким він був ще у XVI ст. Згідно з принципами урбаністичного садівництва, кожен зможе вирощувати тут виноград, овочі та фрукти як спільні ресурси.

Повна реалізація проекту буде протягом п’яти років.

Розчищення території розпочнеться 10 жовтня о 10.00.

Виставка «Історія садівництва у Львові» та презентація проекту (з окремою програмою для дітей) буде 24 жовтня на Чернечій горі.

Воркшоп відбудеться 25 жовтня. Основна тематика - як вирощувати виноград, для початківців. Локація - вул. Олекси Довбуша, 24.

Оргкомітет соціально-екологічного проекту «Park Znesinnya Vineyard & Urban Garden» просить Вас стати інформаційним партнером і висвітлити (зробити репортаж) розчищення території, яке розпочнеться 10 жовтня о 10.00 у парку Знесіння.

Зі сторони оргкомітету зобов’язуємось розмістити Ваш логотип на інформаційній продукції (флаєри, афіші), яка буде розміщена на вулицях Львова.

Просимо ЗМІ, які зголосились стати інформаційними партнерами, повідомити на пошту [email protected] або за телефоном 0973989565 (Святослав).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: