На конференції "Батьківщини" у Львові стався скандал

Про це пише Дивись Інфо із посиланням на КВУ-Львів.

"Продовжуємо звітувати про партійні збори-конференції, де місцеві осередки затверджують списки кандидатів до ЛМР та облради. Однією з останніх, сьогодні відбулася конференція обласної "Батьківщини"", - йдеться у повідомленні.

В порядку денному було питання, що стосується ролі партії в ситуації, що зараз склалася в країні, і звичайно ж - затвердження списків.

Але як і на міській конференції, не обійшлося без інцидентів. Коли голова засідання оголосив перший номер списку - Миколу Когута, делегати почали гучно обурюватись, викрикувати: "Хто він такий?", "Хто його вибрав?", "Ганьба" і т.д.

За словами партійців в документах, які вони отримали попередньо, список очолювала інша людина, тому ця ситуація стала для них повною несподіванкою.

Після гарячих дискусій і обговорень 151 з 201 делегатів проголосували "проти" кандидатури Миколи Когута, натомість першим номером у списку обрали Юрія Гудиму (167 "за").

Також виникали дискусії з приводу включення у списки Михайла Задорожного (який зняв свою кандидатуру) та Ярослава Качмарика (депутата Львівської обласної ради, який пройшов від ВО Свобода). Останній у списку залишився.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: