У п’ятницю студентська молодь розпочне акцію до 25-річчя "Революції на граніті"

Понад два тижні, з 2 до 17 жовтня, на площі перед головним корпусом Львівського національного університету ім. Івана Франка триватиме акція "Революція на граніті – 25 років боротьби". Захід присвячений першому масовому виступу студентів, який відбувся саме 25 років тому в тогочасній радянській Україні.

У рамках заходу для молоді заплановані цікаві події, серед яких фотовиставка, кінопокази, благодійний аукціон та бард вечір. Окрім цього, в межах акції відбудеться реконструкція наметового містечка часів "Революції на граніті".

Як наголошують організатори, цей захід має привернути увагу молоді до того, що саме вони можуть змінювати країну на краще. Адже на успішних прикладах Студентської революції на граніті наступні покоління вже незалежної України сміливо відстоювали свої громадянські права продовж останніх 25-ти років. Прикладом є громадянська кампанія "Україна без Кучми", Помаранчева революція, Революція Гідності.

Зазначимо, що акцію організовує Студентське братство Львівщини за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Контакти:

Борис Пошивак, (097) 728 80 02, [email protected];

Ольга Малка, (093) 579 68 00, [email protected].

Програма акції (натисніть для перегляду)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: