Громадськість та фіскальна служба Львівщини погоджують кандидатури районних податківців

Принциповим питанням залишається призначення начальників податкових інспекцій у районах, а також заступників керівника Головного управління ДФС Львівщини. Зокрема, сьогодні на ці посади претендують 24 особи. Їх кандидатури обговорено та узгоджено спільно з громадськістю області.

"З метою прозорого обрання на керівні посади у податковій, ми запропонували громадськості Львівщини для обговорення 24 претенденти. Відбулось вже три зустрічі з активістами, де всі охочі мали змогу надати свою оцінку, або висловити претензії щодо тієї чи іншої кандидатури, - розповів начальник фіскальної служби області Ігор Кондро. – У результаті цих обговорень нам вдалось дійти згоди з громадськістю. Зокрема, після реорганізаційних зміни у Фіскальній службі України, які тривають сьогодні, з урахуванням думки громадськості, відбудуться й нові призначення у структурі обласного управління".

На переконання Ігора Кондро, заручившись взаємодовірою підприємців та громадськості, фіскальна служба Львівщини працюватиме на якісно новому рівні – чесно та відкрито, а також слугуватиме прикладом для інших областей.

Нагадаємо, що прозоре обрання керівництва податкових органів області, було принциповою умовою голови облдержадміністрації Олега Синютки, яку він озвучив ще 7 серпня на спільній зустрічі з представниками громадських організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: