Сьогодні у Гарнізонному храмі молитимуться за вчителів та усіх освітян

Традиційно у першу неділю жовтня в Україні святкують День працівника освіти. З цієї нагоди, напередодні свята, 1 жовтня 2015 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться урочистий молебень за усіх освітян. Молитва розпочнеться о 14.00 год. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Участь у заході візьмуть вчителі, працівники бібліотек та інших освітніх закладів, представники влади міста та духовенство Львова. Зокрема молебень до Пресвятої Богородиці очолять: о. Павло Цвьок, синкел у справах мирян Львівської архиєпархії УГКЦ, о. Степан Сус, голова центру військового капеланства, синкел у справах капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ, настоятель Гарнізонного храму та о. Тарас Михальчук, військовий капелан Львівської архиєпархії УГКЦ. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

«Напередодні Дня працівника освіти відбудеться спільна молитва освітян, щоб вони ще з більшим бажанням виконували свій професійний обов’язок, щоб із завзяттям продовжили в новому навчальному році працю, до якої їх покликав Бог. Адже, спільна молитва – це подія особливого значення. Вона навчає та об’єднує нас, надає нам розраду і нові сили», - зазначає в. о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Усі спільно молитимуться за вчителів і наставників, які своєю невтомною працею збагачують знаннями юних львів’ян, прививають любов до нашого краю та сприяють їх духовному зросту, а також за Україну і довгоочікуваний мир у нашій країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: