В місті буде створено центр «Медіатека Рясне»

На останньому пленарному засіданні сесії прийняли позитивне рішення щодо надання Централізованій бібліотечній системі для дітей м. Львова нежитлових приміщень на вул. Т.Шевченка, 350. Бібліотеці буде передано в оренду нежитлові приміщення першого та другого поверху, загальною площею 651,5 кв. м. Договір оренди буде укладатися з управлінням комунальної власності на 2 роки 364 дні.

Саме в цих приміщеннях після капітального ремонту планується створення центру «Медіатека Рясне».

Медіатека – це інтерактивний громадський центр, обладнаний сучасними технологіями, центр нового типу, який пропонує можливість участі у заходах та використання різноманітних ресурсів, включаючи: Інтернет, електронні книги, новітні програми вивчення іноземних мов і комп'ютерних технологій, програм дитячого розвитку, комп’ютерні курси, музичну студію, кінозал, дискусійні клуби, тренінги і гуртки для усіх членів родини.

«Це дуже важливо для мешканців району Рясне, де так бракує культурно-просвітницького центру, який може стати улюбленим місцем для багатьох яскравих особистостей», - зазначають в управлінні комунальної власності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: