"Електрон" розробив унікальний позашляховик для спеціальних служб (відео, фото)

 У Львові на щорічній виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник» презентували новий спеціальний повнопривідний автомобіль від корпорації «Електрон». Особливістю позашляховика «Хантер» є спеціальна оглядова площадка з поруччям на даху кузова, на яку можна піднятись розкладною драбинкою. Про це повідомляють у прес-службі корпорації «Електрон».

Конструкція нового автомобіля «Хантер» розроблена з можливістю створення на його базі нових модифікацій різного призначення: для транспортування персоналу, що працює у важких польових умовах (геологи, геофізики, лісники, залізничники і тощо), а також для організації активного відпочинку, наприклад, полювання в мисливських господарствах.

IMG_2828

Автомобіль розрахований на перевезення 6 осіб (2 – в кабіні і 4 - кузові). Оснащений потужною електронною лебідкою і, маючи підвищений кліренс, повнопривідний «Хантер» може долати бездоріжжя та круті підйоми і при потребі допомагати іншим транспортним засобам.

IMG_2825

Пасажирський салон обладнаний відкидними столиками, шафою для зберігання одягу, ручної поклажі та спорядження, системами опалення та кондиціонером. Автомобіль розрахований на функціонування у помірному кліматі при номінальних температурах повітря довкілля від мінус 30°C градусів до плюс 50 °C.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: