У Львові за крісло мера змагатимуться лише 11 кандидатів

У Львівській міські виборчій комісії спостерігачам ОПОРИ повідомили, що офіційно зареєстрованими кандидатами на міського голову Львова є 11 осіб. Це на 10 кандидатів менше, аніж на виборах 2010 року.

Серед цьогорічних кандидатів лише один самовисуванець – Анатолій Країнський, позафракційний депутат Львівської міської ради. Іншого депутата ЛМР – Володимира Гірняка – підтримала партія «Громадянська позиція». Балотуватиметься на третій термін і чинний міський голова Андрій Садовий, якого висунуло Об’єднання «Самопоміч».

За крісло міського голови Львова змагатимуться троє народних депутатів – Оксана Юринець («БПП-Солідарність»), Дмитро Добродомов («Народний контроль») та Віктор Галасюк (Радикальна партія Олега Ляшка), а також колишній віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський. Серед інших кандидатів – Олег Баляш («Наш край»), Ігор Васюник («Народний фронт»), Оксана Жолнович («Сила людей») та Ігор Зінкевич (партія «УКРОП»). Нагадаємо також, що згідно Закону України «Про місцеві вибори» (ст. 44) кожен кандидат зобов’язаний внести грошову заставу, яка для Львова дорівнює 28 361 гривню.

Якщо порівнювати список кандидатів з тими, що балотувалися на виборах 2010 року, то збігів майже не знайдемо. Повторно балотуватимуться лише Андрій Садовий та Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: