Клуб «Какаду» запрошує дітей до занять творчістю

Три творчі гуртки працюють в дитячому клубі «Какаду» (вул. вул.Коціловського, 16). Це студія образотворчого мистецтва «Малюваки», дизайну аксесуарів та предметів інтер’єру «Золотомушка» та сучасного танцю «Денсіс». Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

В студії дитячої творчості "Малюваки" навчаються діти віком 6-14 років. Програма гуртка насичена: окрім живопису, діти вивчають основи кольорознавства, теплі та холодні гами, різні типи світлих та темних контрастів, ознайомлюються з історією мистецтва, аналізують творчість відомих художників. Крім малювання, гуртківці цікавляться й ліпкою, орігамі, лялькарством. Тому кілька разів на місяць у студії організовуються цікаві майстер-класи. Невдовзі діти створюватимуть методом пап'є-маше венеціанські маски та різні об’ємні композиції.

«Розглядаючи твори відомих митців, діти розвивають художній смак, аналізують манери виконання і разом з тим обирають свій власний художній стиль. Великим задоволенням як для дітей, так і їхніх батьків є малювання на полотні, стоячи за мольбертом. Так гуртківці асоціюють себе з дорослими художниками і відчувають свою причетніть до світу високого мистецтва», - Соломія Даниляк, педагог-організатор Дитячого клубу «Какаду» Личаківського району.

В студії дизайну «Золотомушка» займаються діти 10-16 років. Тут дітей навчають як з різноманітних матеріалів роботи гарні й корисні речі: іграшки, сувеніри, аксесуари, тощо. Гуртківці опановують методи валяння, печворк, штампування, вишивку гладдю, стрічками. В процесі навчання — малювання ескізів, розробка шаблонів різних моделей іграшок, виготовлення аксесуарів для одягу та інтер'єру, розкрій тканини, ручне пошиття та оздоблення виробів. У жовтні на дітей чекають цікаві техніки: штампування, виготовлення відбитків на тканині за допомогою картоплі, кукурудзи, лимону, створення трафаретів. Наприкінці осені гуртківці робитимуть об'ємні овочі та фрукти. В грудні – тема сонних ляльок. Усі вироби діти виставлятимуть на тематичних виставках.

У гуртку сучасного танцю «Dancies» («Денсіс») діти та підлітки ознайомлюються з найпопулярнішими стилями і хореографічними тенденціями, а також навчаються виражати свої емоції та почуття через танець.

Залежно від віку учнів, гурток поділяється на: студію танцю «Dancies Kids» для дітей 5-7 років (класичні основи, stretching, modern), підліткову «Dancies Junior» та молодіжну «Dancies Pro» студії  (jazz-funk, jazz-pop, hip-hop, lyrical hip-hop, contemporary, stretching).

«Розподіл студій сформований так, щоб дати змогу розвивати найнеобхідніші для відповідного віку якості. Так, група «Dancies Kids» призначена для розвитку пластики, координації рухів та відчуття ритму малюка, а групи «Dancies Junior» та «DanciesPro» - на роботу в певних сучасних стилях, здобуття артистизму, музичного слуху, граційності та легкості рухів, а також впевненості в собі»,- Катерина Луцева, педагог-організатор Дитячого клубу «Какаду» Личаківського району.

Заняття триває 1-1,5 години і складається з 2-х частин: розминки та постановки танцю. Форма навчання: майстер-класи, інтенсиви, групові та індивідуальні заняття.

«Запрошуємо усіх охочих відвідати клуб «Какаду» та обрати гурток, який більше припаде до душі. Атмосфера у нас весела та комфортна для проведення змістовного дозвілля. Адже протягом літа ми постарались оновити та осучаснити наш клуб, створили атмосферу затишку, щоб кожна дитина із великим задоволенням приходила до нас та розвивала свої таланти», - Оксана Серафин, директор Дитячих клубів Личаківського району.

Заняття в клубі «Какаду» проводяться з вівторка до суботи з 15.00 год. за адресою: вул. Коціловського, 16.

Детальніше про роботу гуртків. Усі вихованці клубу мають можливість брати участь у проектах різного мистецького спрямування, святкових концертних програмах, виставках, конкурсах, майстер класах тощо.

«Малюваки» та «Золотомушка» можна за номером телефону 096-465-54-26, 066-194-35-79, про дитячу студію танцю «Dancies» ̶ тел. 093-791-45-68. Інформацію про інші дитячі клуби в Личаківському районі можна отримати за номером телефону 254-62-63.

Нагадуємо, заняття в Дитячих клубах Львова – безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: