На Львівщині правоохоронці встановлюють обставини авіакатастрофи

Працівники міліції відкрили кримінальне провадження за фактом падіння легкого літака у Городоцькому районі, внаслідок якого загинули двоє людей. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

У Городоцький райвідділ міліції, 4 жовтня о 14.40, надійшло повідомлення від 43-річного чоловіка про те, що в полі поблизу села Лісновичі Городоцького району впав літак.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи виявлено уламки літака та тіла двох чоловіків без ознак життя. Правоохоронці встановили, що під час виконання туристичного польоту розбився одномоторний легкий літак «Zеnair».

Під час польоту у кабіні літака окрім 54-річного пілота одного з львівських авіаційних спортивних клубів перебував 31-річний пасажир. Обидвоє внаслідок падіння загинули. Загоряння літака після падіння не відбулось.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини авіакатастрофи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: