Цієї осені у Львові відбудеться міжнародний дебатний турнір «Lviv Open»

21-22 листопада громадська організація «Федерація дебатів України» організовуватиме у Львові англомовний міжнародний турнір “Lviv Open 2015”. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Дебати – це інтерактивна освітня технологія, котра розвиває критичне мислення та навики публічних виступів через інтелектуальну гру. Дана технологія поширена у всьому світі, а в багатьох навчальних закладах Європи та Північної Америки становить основу позааудиторного шкільного та студентського навчання.

Учасниками дебатного турніру будуть гості з 10 країн світу. Головною суддею турніру буде фіналістка Світового чемпіонату по дебатах 2014 року, Кароліна Партига (Кембриджський університет, Великобританія).

«Дебати - це навчальна технологія, котра, ми вважаємо, змінить суспільство. Недоліком сучасної освіти є те, що школярам та студентам дають готові знання, котрі часто не мають застосування у практичному житті. Дебати дають інструменти для пошуку нових знань і дають критичний, аналітичний розум та допитливість. Саме тому ми розвиваємо дебати як інтелектуальний спорт, технологію у навчанні, та виховання культури спілкування та толерантності. Міжнародний турнір Lviv Open 2015 допоможе інтегруватись українським дебатерам до європейського та світового рівня», – Михайло Ткач, голова ЛОО ГО «Федерація дебатів України».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: