Економіка Львова не розвивається, оскільки все більше львів'ян емігрують, - Галасюк

Кандидат у мери Львова, голова Комітету ВРУ з промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк заявив, що економіка Львова не розвивається, оскільки все більше львів'ян емігрують, будуючи добробут інших країн.

“Україна експортує людей. Даруємо своє майбутнє та багатство іншим країнам. Замість того, щоб долати корупцію, залучати інвестиції, розвивати національне виробництво та експортувати за кордон українські товари, наша країна стає донором Європи та світу” – заявив Галасюк.

Галасюк впевнений, що з часом компрадорська політика змінюватиметься на проукраїнську. Політик обіцяє створити умови для інвестицій, промисловості та малого бізнесу кращі, ніж в Європі. За його словами, природнім наслідком стане європейський рівень добробуту громадян.

“Це гіркі плоди недолугої, безперспективної політики уряду, Національного банку та адміністрації Президента, які все далі втрачають відчуття реальності”,- зауважив Віктор Галасюк.

Нагадаємо, польська "Rzeczpospolita" повідомила, що понад 400 тисяч українців знайшли роботу в Польщі в першому півріччі цього року, що стало сумним рекордом. Це більше, ніж вдвічі перевищує показник минулого року, який і так був рекордним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: