Обласна гра "Легенда УПА" знову збирає молодь

Цьогорічна обласна теренова гра «Легенда УПА» відбуватиметься 9-11 жовтня на території парку «Погулянка» у м. Львові (вул. Вахнянина, 29). Обласний молодіжний захід приурочено до Свята Покрови та Дня захисника України. Про це Дивись Інфо повідомила Ірина Капраль, управління молоді та спорту ЛОДА

Організаторами молодіжної гри є управління молоді та спорту облдержадміністрації та місцевий осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» у Львівській області.

Цей військово-патріотичний захід ставить за мету моральну, фізичну та розумову підготовку молоді. Організатори прагнуть показати, що таке патріотичний дух, продемонструвати ази військової справи, познайомити між собою однодумців, які прагнуть працювати в громадському молодіжному середовищі.

У грі візьмуть участь понад 200 старшокласників зі всієї Львівської області. Кожен район представлятиме команда-рій з 10-12осіб. Кожен рій отримає назву на честь визначних діячів та представників ОУН та УПА.

Команди змагатимуться в тур-змазі, на вело- та альп-етапах, на катамаранах, а також у брейн-ринзі з історії України, творчих випробуваннях. Гра надасть можливість здобути знання з орієнтування на місцевості, веденні тактичних дій, покращить знання з історії України, проявити креативність та акторські здібності.

Найцікавішою ж повинна стати сама теренова гра з елементами квесту, приурочена, звісно ж, таємничій легенді.

За довідками та додатковою інформацією просимо звертатися: Андрій Ковальський 067-7237639; Андрій Бень 063-2638828

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: