Компанія "СофтСерв" стала переможцем гран-прі конкурсу "Обличчя міста 2015"

Вчора, 8 жовтня, на стадіоні «Арена Львів» відбулася церемонія нагородження переможців XVІ Конкурсу-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста 2015» та вручення дипломів та нагород, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Цьогорічним володарем гран-прі конкурсу стало ТОВ «СофтСерв».

SoftServe – найбільша українська ІТ-компанія, виробник програмного забезпечення та постачальник послуг з розробки, контролю якості та підтримки інформаційних систем і бізнес-рішень. З 1993 року компанія SoftServe успішно здійснила більш ніж 3500 проектів для понад 150 світових компаній, які працюють для відомих світових брендів США, Канади та Західної Європи.

Сьогодні компанія має бізнес-представництва та розробницькі центри у 19 найбільших містах 8- ми країн світу.

Особливістю цьогорічного конкурсу стало врахування соціальної активності учасників. Так, компанія-переможець на початку 2014 року компанія створила Благодійний фонд «Відкриті очі», метою якого є втілення соціальних та благодійних проектів. Станом на сьогодні Фонд забезпечив військових у зоні АТО і у військових шпиталях на суму приблизно 454 тис. доларів та 620 401 грн. Компанія надає спонсорську підтримку Навчально-реабілітаційному Центру «Джерело» та львівським медичним закладам.

Церемонія пройшла в рамках проведення XV Міжнародного економічного форуму «Україна: інвестиції, бізнес, відповідальність».

Загалом участь у XVІ конкурсі «Обличчя міста» взяли 33 підприємства та компанії різного профілю, 24 з яких змагалися за перемогу в гран-прі. Крім того, було визначено кращі компанії у 12 номінаціях конкурсу (див. додаток до прес-релізу).

Довідка:

«Обличчя міста» – щорічний конкурс-промоція львівського підприємництва, організований Львівською торгово-промислової палатою та Міською радою Львова з метою відзначення найуспішніших підприємства Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: