На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників, котрі розкрадали газолін

У Бориславі працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області припинили діяльність злочинної групи та розкрили схему розкрадання газоліну з підприємства. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

До складу злочинної групи входило троє осіб – двоє працівників підприємства та непрацюючий мешканець Борислава. Усіх трьох правоохоронці викрили 6 жовтня під час спроби викрадення 240 літрів газоліну. Зловмисники намагались викрасти нафтопродукти, розлиті у 20-літрові каністри, з території підприємства.

Під час санкціонованого обшуку у гаражі одного з учасників групи правоохоронці виявили та вилучили ще 120 літрів газоліну, розлитого у каністри. Як з’ясували працівники міліції, ці нафтопродукти зловмисники викрали раніше.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває слідство, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину, та мережу збуту нафтопродуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: