До Львівської обласної ради балотується 23-річна білявка

Тетяна Рефцьо балотується по Територіальному виборчому округу №4 і співпрацює з Володимиром Гірняком. 
Зовсім молоді люди, що прагнуть податися у політику, - невичерпне джерело "тролінгу" та цікавості. Знайшлася така "кандидатка" і у Львові.
Тетяні Андріївні лише 23 роки; минулого року вона закінчила Національний Університет "Львівська Політехніка" за спеціальністю "правознавство". Безпартійна; балотується від "Громадянської позиції" та співпрацює з кандидатом на посаду мера Львова Володимиром Гірняком.

На сайтах з пошуку роботи можна знайти резюме Тетяни Рефцьо, де вона описує свої здібності: "Знання української, російської мов, середній рівень знання англійської. Великий досвід роботи у сфері надання послуг, хостес". Досвід роботи у потенційної депутатки - також у сфері хостес: так, з 2011 по 2013 рік вона працювала в компаніії Philip Morris International Ukraine, де консультувала покупців.

Свої можливості Тетяна визначає наступним чином: "Здатність швидко приймати рішення і відповідати за кінцевий результат; Уміння справлятись з великим обсягом робіт, розставляти пріоритети; Послідовна в рішеннях, орієнтована на гідний результат в будь якій справі; Позитивна та енергійна; Адекватна та раціональна".

Бажана зарплата дівчини - 3000 грн. Очевидно, Гірняк зміг забезпечити ці кошти!
Хоча незрозуміло, яким чином 23-річна дівчина з такою невеликою запрлатою змогла побувати у багатьох країнах Європи - її профілі у ФБ та Вконтактє рясніють знімками на фоні Ейфелевої вежі та інших пам`яток. Чи не тому це сталося, що Тетяна - донька Лариси Рефцьо, керівника підприємства "МЕДФАРКОМ-ЦЕНТР", яке займається оптовою торгівлею фармацевтичними товарами?!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: