Клуб ділових людей запрошує на VI щорічний Львівський бізнес-вечір

З нагоди 6-ї річниці найбільшого в Україні бізнес-клубу «Клуб Ділових Людей», 17 жовтня відбудеться Львівський бізнес-вечір. До участі у щорічному заході у колі запрошуються представники бізнесу, влади та громадськості. Метою заходу є встановлення корисних бізнес-контактів, спілкування, обмін ідеями, підтримка єдності, етики й партнерства, єднання ділових людей у прагненні розвитку та створення нових можливостей на основі ділової репутації.  

Розпочнеться бізнес-вечір із традиційного для Клубу business networking, під час якого учасники в невимушеній атмосфері зможуть зав’язати нові знайомства та привернути до себе увагу бізнес-спільноти.

Під час офіційної частини Клуб прозвітує про річну діяльність та презентує стратегію розвитку на наступний рік. Річним звітом діяльності також поділяться проекти Клубу – Громадська Школа Бізнесу та соціальний проект «Квиток до успіху».

Найбільш почесний момент Львівського бізнес-вечора – вручення нагород «Ділова репутація 2015». Нагорода є статусною для 20-ти ділових людей, яких напередодні обирають загальним голосуванням усі учасників Клубу.

Після офіційної частини на учасників чекає фуршет, вечір музики та, знову ж таки, невимушене та дуже важливе бізнес-спілкування.

До слова, Клуб Ділових Людей – репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей.

Голова Клубу Микола Савуляк зазначає: «Приналежність до бізнес-клубу, у першу чергу, підкреслює репутаційний статус особи, адже в Клубі працює система рейтингів та Етичний комітет, що слідкує за дотриманням Етичного кодексу. Далі учасник Клубу має можливість брати участь у навчальних заходах Клубу (таких проводиться більш як 400 в рік у Львові, Києві, Івано-Франківську та Тернополі), а також безкоштовно навчати свій персонал (для цього проводяться семінари чи навіть курси). Учасник Клубу отримує можливість налагоджувати контакти на так званих Networking events. Офіс Клубу сприяє кожному учаснику у його запитах щодо пошуку потенційних партнерів чи підрядників. Є також ряд інших сервісів, які допомагають учаснику Клубу активно розвивати свій бізнес та збільшувати прибутки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: