У Львові відкрилась виставка найкращих досягнень професійно-технічної освіти

У приміщенні ПАТ «Укрсоцбанк», що на пл. Міцкевича, 10, сьогодні відкрилась виставка найкращих досягнень професійно-технічної освіти Львівщини. Про це повідомляє прес-служба ЛМР

«Це дуже важлива справа, бо сьогодні дуже непростий час. Важливо, аби ми мали хороших працівників – мулярів, кухарів, верстальників тощо. Тут важко недооцінювати роль профтехосвіти. Моє завдання – це нові робочі місця, це інвестиції. Ці робочі місця треба готувати, треба їх вчити. Співпраця з профтехосвітою має бути надійна. Дякую усім, хто у профтехосвіті сьогодні працює. Це велика і жертовна справа», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

30 професійно-технічних навчальних закладів та установ Львівщини представляють мешканцям і гостям Львова декоративні композиції, панно, ікони, картини, живописні твори, підставки під прапор, декоративні дерев’яні тарілки, художні вироби зі шкіри, журнальні столи та інші вироби з дерева, ковані підсвічники та інші ковані металеві вироби, експозиції з тіста, мініатюри з цукрової мастики, виставка хлібобулочних виробів, короваїв, калачів, тортів, швейні, флористичні, кулінарні та взуттєві вироби, сантехнічне і вентиляційне обладнання, робототехнічний комплекс, експозиції учнів-залізничників, майстер-класи з перукарського та кулінарного мистецтва; виставки-продажі учнівських виробів; прийом замовлень на виготовлення у виробничих майстернях і лабораторіях корисної продукції для населення; профорієнтаційні стенди тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: